Frakt & Retur

Into Ordreannullering

Into Ordreannullering

Into For å kansellere en bestilling, vennligst kontakt oss umiddelbart. Kansellerte bestillinger som ikke er levert vil bli refundert med fradrag av en 6% av ordren (e) total som er kriminelle. Avbestillingsgebyr betaler for administrative kostnader og transaksjonskostnader involvert i kansellering av ordre (r).

Vi behandler alle bestillinger innen 6-8 timer etter at ordre er plassert, slik at du kan være i stand til å kansellere en bestilling etter at den er plassert. Jeg håper du kan forstå dette viktige punktet.

Into Hva mer kan vi ikke godta kanselleringer for produkter som allerede er sendt og vår Return Policy vil gjelde i dette tilfellet.

Into dupliserte ordre

Inn fra tid til annen, fikk vi duplikat rekkefølge (to eller flere av meget lik ordre) plassert i en kort periode fra hverandre av kundene. Av sikkerhetsmessige grunner ikke har tilgang til kredittkort detaljer om kunder og alle betalinger for bestillinger er godkjent av kunden selv.

Into Vår bestilling forberedelse prosesser er automatisert og vi kan ikke fange duplisere ordre mindre varslet av kunder. Vi kan ikke garantere at vi vil lese forespørselen om å kansellere en kopi for før den skal sendes som vi prøver å behandle alle bestillinger så raskt som mulig.